Actualitate 

Adolescenta dispărută din Dorohoi, plecată în Anglia cu iubitul

Adolescenta de 17 ani din Dorohoi, dispărută de la domiciliu pe 13 ianuarie, ar fi plecată în Anglia, împreună cu iubitul ei. Aceasta este informaţia furnizată de tatăl fetei, care susţine că ar dori să plece în Marea Britanie pentru a o convinge să se întoarcă acasă.
De partea cealaltă, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) spun că, în ciuda acestor noi informaţii, cazul nu poate fi considerat clarificat. „Activităţile specifice de căutare continuă. Aceasta a fost dată în urmărire internaţională, iar în momentul în care va fi găsită va fi audiată pentru a da explicaţii cu privire la tot ce s-a întâmplat în acest interval de timp”, a spus Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt în cadrul IJP.
Nadia Roberta Ostafe a plecat de acasă pe 13 ianuarie pentru a merge la cursuri, însă nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă. Tatăl ei a anunţat imediat poliţia, tânăra fiind dată dispărută. Alertat că fata ar fi căzut victimă unor traficanţi de persoane, tatăl ei a solicitat şi ajutorul populaţiei, adolescenta fiind dată în urmărire. sursa Opinia de Dorohoi

Related posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte