Actualitate 

ALUPOAEI CRISTIANA-FLORINA PRIMA HUDESTEANCA OFITER AL M.Ap.N

Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

Nume: Cristiana Florina Alupoaei

Stare civila: necăsătorită

Vârsta: 23 ani

Înălţime: 1,78 m

Greutate: 59 kg

Culoarea ochilor: verzi

Culoarea părului: șaten

Cristiana Florina Alupoaei are 23 de ani, este din comuna Hudești şi este, în prezent ofițer la Batalionul 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” din Predeal. Este pasionata din copilarie de desingul vestimentar și decorațiuni interioare. A fost la un pas de a alege admiterea în clasa a IX-a la Liceul de Artă Ștefan Luchian, dar un gând mai puternic, un ideal a încolțit în minte cu privire la armată și tot ce implică viața de militar, alegând să devină elevă a Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare”din Câmpulung Moldovenesc. După absolvirea colegiului militar, a urmat și absolvit, în 2017, studiile Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, specializarea știinte militare- managementul organizației militare, arma vânători de munte. Astăzi este comandant de pluton la Batalionul 21 Vânători de Munte din
Predeal, aflat în compunerea Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”.
Pasiunea din copilarie a devenit hobby, in timpul liber se delectează schițând rochii și confecționând decorațiuni interioare.

Motto: ,,Cele dintâi calităţi ale soldatului sunt rezistenţa şi disciplina; vitejia vine numai în al doilea rând” (N.Bonaparte) Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scriti acum  la redactie@botosaninews.ro 

sau pe  https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/ 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte