Actualitate 

”Colinda de la Darabani”

Autoritățile locale din Darabani vor organiza vineri, 22 decembrie, începând cu orele 16:00, prima ediție a Festivalului ”Colinda de la Darabani” la care vor participa artiști mai mari sau mai mici din Darabani, Botoșani, dar și din Ucraina sau Republica Moldova.

Pe scena din cortul cu luminițe amenajat în Parcul ”Mihai Eminescu” din centrul orașului Darabani vor urca Ansamblul „Stejărelul” de la Clubul Copiilor Darabani, coordonator prof. Mirel Dascălu; Ansamblul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, coordonator prof. Constantin Florea; un grup vocal-instrumental de muzică ușoară din cadrul Școalii Populare de Arte Botoșani manageriată de dărăbăneanul Liviu Andronic, care va prezenta un program de colinde românești și internaționale; secția externă din Darabani a Școlii Populare de Arte Botoșani, coordonator prof. Zîna Andronic, dar și Căiuții de la Vancicăuți (Ucraina), acompaniați de membri ai orchestrei „Frunză de dor” din raionul Briceni (Republica Moldova).

”E primul an când încercăm să organizăm acest festival, sperăm să creștem de la an la an și cred că va fi frumos anul acesta pentru că, din punctul meu de vedere, spectacolul de Crăciun trebuie să se desfășoare în aer liber și va fi și mai frumos dacă vom avea parte și de zăpadă” a declarat pentru http://www.darabaneni.ro/ Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani.

Related posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte