Actualitate 

Înjunghiat în zona intimă după ce şi-a găsit consoarta petrecând cu un vecin

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Coţuşca, a avut parte de o experienţă extrem de dureroasă în timp ce îşi căuta soţia prin sat. Acesta a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată într-un testicul.
Întâmplarea nefericită a avut loc miercuri seară, când bărbatul s-a întors de la câmp şi a observat că soţia nu era acasă. Acesta s-a dus la vecinul său, pe care l-a găsit petrecând alături de consoartă. Între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, iar din cauza aburilor de alcool, vecinul petrecăreţ a pus mâna pe un cuţit, cu care l-a înjunghiat pe soţul partenerei lui de pahar chiar în testicule.
Speriat şi plin de sânge, bărbatul a sunat la 112, o ambulanţă ajungând la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Ulterior, acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu răni atât în zona intimă, cât şi în orgoliu.

„Pacientul s-a prezentat în Urgenţe acuzând o plagă înjunghiată la nivelul scrotului. Acesta prezenta o leziune, cu zonă de edem şi uşoare echimoze în acea zonă. A fost tratat şi ulterior internat pe secţia de urologie, pentru supraveghere şi tratament de specialitate. Din fericire nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a precizat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis pe numele agresorului un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.SURSA http://www.opiniadedorohoi.ro

Related posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte