Actualitate 

SOC! Soferii care consuma alcool la volan raman fara permis pe viata!

Parlamentarii sunt decisi cu gand rau soferilor care consuma alcool la volan, acestia vor ramane fara permis pe viata daca bea la volan.
Mai detaliat, este vorba despre un nou proiect de lege care amendează codul rutier și care a intrat în vigoare dacă va trece de toate etapele necesare, precum si camerele parlamentare și promulgarea la Președintele României.
Inițiatorii acestei noi legii vor ca toți soferii de masini prinsi de polițiștii de la rutieră cu au consumat alcool si le arata în sânge, pot sa să rămână fără permis pentru 2 ani sau 5 ani iar daca fapta se repeta, sancțiunea este deosebit de severă: fără permis pe viață!aparatele-drager-nu-sunt-omologate-au-decis-judecatorii-romani-rezultatele-testarii-nu-pot-fi-considerate-probe-judiciare-108161
In acest moment, si sancțiuninile bănești sunt importante si foarte drastice pentru soferii alcoolici, de la 5.000 de lei până la 15.000 de lei în cazurile grave, în funcție de gradul de alcoolemie determinat de aparat sau la spital, de către medici. In cazurile severe, sancțiunea complementară este reținerea permisului de conducere.
SURSA http://www.exclusiv24.net/

Related posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte